Teammanager Pim Boon verlaat TeamNL Powerchairhockey

)
WK 2022 Zwitserland Nog 293 dagen
Van de Water groep is uw allround makelaar in Breda, Tilburg en Oosterhout
HD Klimaatsystemen
Panorama Studios
Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

Teammanager Pim Boon verlaat TeamNL Powerchairhockey

Pim Boon heeft aangegeven afscheid te nemen als teammanager van TeamNL Powerchairhockey. De 31-jarige Bredanaar kan zijn rol als teammanager niet langer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden.

Pim: "Een moeilijke beslissing. Ik had dolgraag de cyclus tot aan het EK afgemaakt. De Corona-crisis zorgt ervoor dat deze cyclus langer wordt en het past niet meer in mijn schema van de komende tijd om mijn taken voor TeamNL goed te kunnen uitoefenen. Daar moet ik naar mezelf maar vooral naar het team eerlijk over zijn. Ik wil de staf, het begeleidingsteam, het stichtingsbestuur en de spelers bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie ervaringen".

"Wij bedanken Pim voor zijn gepassioneerde inzet als teammanager, binnen de sport waar hij van jongs af aan al actief in is. Als speler, waarbij hij ook onderdeel uitmaakte van de selectie van TeamNL Powerchairhockey. Maar ook buiten het veld, waar hij onder andere zijn kwaliteiten in heeft gezet binnen onze staf. Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer dat Pim ons gaat verlaten, maar we hebben begrip voor zijn beslissing", aldus bondscoach Dick Cochius.